Atenţie, se opreşte curentul electric!

336
Atenţie, se opreşte curentul electric! - curent-1615920369.jpg
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Totuşi, săptămâna aceasta, mai multe întreruperi se vor realiza pentru efectuare de lucrări temporare de întreţinere a reţelei electrice. În municipiul Constanţa, între orele 9.00 şi 17.00, vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile Primăverii, Farului, Toamnei, Limanului, Alba Iulia, Vasile Conta, Elena Cuza, Valului, Mitropolit Dosoftei, Enăchiţă Văcărescu.

În restul judeţului, între orele 8.00 şi 16.00, sunt anunţate întreruperi în localitatea Costineşti, în cartierul Golful Francez, zona Mănăstire, şi pe străzile Zambilelor, Crinului, Trandafirilor, în localitatea Rasova, pe strada Mircea cel Bătrân, iar, între orele 8.30 şi 16.30, în localitatea Esechioi.

De asemenea, între orele 9.00 şi 17.00, se lucrează în oraşul Năvodari, pe străzile M12, M14 şi D5, precum şi în localitatea Dobromir Vale. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2064 secunde