Atenție, se ridică mașinile abandonate în Constanța!

326
Atenție, se ridică mașinile abandonate în Constanța! - atentieseridica-1555002017.jpg

Articole de la același autor

Mai multe mașini abandonate pe străzile sau în parcări din municipiul Constanța au fost ridicate deja în ultimele zile. Acțiunea este organizată de Direcția Generală Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, pentru a curăța orașul de rablele lăsate să ruginească pe marginea drumului. 


În cursul zilei de ieri, polițistii locali cu atribuții în domeniul fluenței și siguranței rutiere pe drumurile publice au derulat activități specifice de eliberare a domeniului public ocupat în mod nelegal de către autovehicule care au fost declarate abandonate de către autorități după îndeplinirea procedurii legale. Au fost ridicate un autovehicul de pe strada Theodor Speranția din cartierul KM 5 și un vehicul de pe strada Alexandru Șerbănescu, din zona Facultății de Educație Fizică și Sport a Universității "Ovidius" din cartierul Tomis Nord. 


De asemenea, oamenii legii au ridicat și un autovehicul care a fost declarat fără stăpân în zona Școlii Gimnaziale nr. 30 "Gheorghe Țițeica", de pe strada Flămânda, cartierul Tomis 2. 


"Autoturismele vor fi depozitate într-un loc special amenajat de către administratorul drumului. Activități similare se vor derula și în perioada următoare, în conformitate cu prevederile Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale", precizează reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5777 secunde