Atenție, șoferi! Alertă de vreme rea! Recomandări de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere

203
Atenție, șoferi! Alertă de vreme rea! Recomandări de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere - atentiesoferi-1580835593.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere atenționează șoferii să circule cu prudență în această perioadă, când se anunță vreme rea.


"Rugăm participanții la trafic să circule cu atenție și să respecte restricțiile impuse pe sectoarele de drumuri naționale și autostrăzi, acolo unde este cazul, având în vedere ultimele atenționări de vreme rea emise de către Administrația Națională de Meteorologie, la nivelul întregii țări. De asemenea, atragem atenția conducătoriilor auto care se deplasează în această perioadă, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate", precizează cei de la CNAIR.
Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale pot fi obținute de la Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naționale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4577 secunde