Atenţie, şoferi! Lucrări de asfaltare pe două artere rutiere din Constanţa

276
Atenţie, şoferi! Lucrări de asfaltare pe două artere rutiere din Constanţa - atentiesoferi-1626077685.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, se recondiționează carosabilul pe două artere rutiere din municipiul Constanța. Pe tronsonul delimitat de strada Maramureș și strada Ion Andreescu al străzii Războieni continuă lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere. Luni, 12 iulie, se asfaltează carosabilul, circulația autovehiculelor fiind restricționată total, până la ora 17.00, pe sectorul de drum pe care se lucrează.

În paralel, echipele administratorului drumului public intervin cu utilaje pentru decopertarea asfaltului pe strada Petru Vulcan, porțiunea cuprinsă între bulevardul Mamaia și strada Chiliei. Intervențiile se desfășoară cu restricții parțiale de trafic rutier, până la ora 17.00.

„Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor. Recomandăm participanților la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.682 secunde