ATENŢIE, şoferi! Modificări în traficul rutier din Constanţa

626
ATENŢIE, şoferi! Modificări în traficul rutier din Constanţa - atentiesoferimodificari-1629444155.jpg

Articole de la același autor

Traficul este restricţionat, vineri, 20 august, pe strada Merișor, pe tronsonul delimitat de strada Fulgerului și strada Baba Novac. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Constanţa, se execută cea de-a doua etapă a procesului de reabilitare a zonei carosabile. Carosabilul decopertat este recondiționat cu asfalt. Pentru ca lucrările să se desfășoare în condiții optime, traficul rutier este restricționat total, până la ora 15.30.

“În acest sens, facem apel către conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

De asemenea, începând de vineri, 20 august, traficul rutier a fost resistematizat la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Prelungirea Bucovinei. Scuarul median median este prelungit iar pentru fluidizarea traficului rutier s-a creat câte o bretea de întoarcere pe fiecare sens de mers.

“Recomandăm participanților la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări”, mai solicită reprezentanţii autorităţilor locale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6685 secunde