Atenție, șoferi! Restricții totale de trafic rutier pe un tronson al străzii Unirii

521
Atenție, șoferi! Restricții totale de trafic rutier pe un tronson al străzii Unirii - restrictii-1624344424.jpg
Circulaţia pe strada Unirii din Constanţa este restricţionată complet miercuri, 23 iunie, pentru efectuarea de lucrări de asfaltare. „Recomandăm șoferilor să evite circulația pe strada Unirii, tronsonul delimitat de strada Zorelelor și bulevardul Mamaia. După finalizarea lucrărilor de frezare a carosabilului între strada Zorelelor și strada Locotenent Gheorghe Economu, echipele Confort Urban vor turna asfaltul. Asfaltul clasic a fost îmbunătăţit cu o mixtură asfaltică stabilizată, care va oferi rezistență și elasticitate produsului finit. Acest tip de asfalt se va turna pe sectoarele de drum intens circulate și pe cele pe care rulează mijloacele de transport în comun”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

În paralel, pe tronsonul delimitat de strada Locotenent Gheorghe Economu și bulevardul Mamaia continuă lucrările de frezare a asfaltului, motiv pentru care circulația va fi închisă.

Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

„Facem apel către participanții la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări”, solicită reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3979 secunde