Atenție, șoferi! Strada Sublocotenent Gheorghe Economu intră în reabilitare

238
Atenție, șoferi! Strada Sublocotenent Gheorghe Economu intră în reabilitare - strada-sublocotenent-gheorghe-ec-1689169664.jpeg

Articole de la același autor

Joi, echipele Confort Urban vor interveni cu utilaje pentru decopertarea carosabilului pe strada Sublocotenent Gheorghe Economu, tronsonul cuprins între strada Unirii și bulevardul Mamaia. Prin urmare, traficul rutier va fi restricționat total, în aceeași zi, până la ora 16:00. Lucrările vor continua vineri, 14 iulie, când vor avea loc lucrări de asfaltare a carosabilului. De asemenea, și vineri, se vor institui aceleași restricții de circulație, între orele 08:00 și 16:00. Ca rute alternative, se va putea circula pe străzile Theodor Aman și Soldat Nicolae Predescu.

„Rugăm proprietarii autoturismelor ce sunt parcate pe aliniamentul stradal să elibereze perimetrul unde se realizează lucrări, pentru a permite accesul utilajelor. După finalizarea lucrărilor de asfaltare și aplicarea marcajelor rutiere, alte străzi din cartierele orașului vor intra în reabilitare. Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări”, transmit reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4064 secunde