Atenţie, şoferi! Trafic restricţionat pe bulevardul Tomis. Se lucrează la conductele de apă

231
Atenţie, şoferi! Trafic restricţionat pe bulevardul Tomis. Se lucrează la conductele de apă - rajaapagf7-1627463865.jpg
Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe bd. Tomis nr. 267 ( bloc T4 ) din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. au fost nevoite să blocheze traficul auto pe sensul de mers către zona Dacia (vis-a-vis de Mega Image), pe o porțiune de 50 m, miercuri, 28 iulie, între orele 8.30 – 15.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune condiții”, transmit reprezentanţii RAJA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4036 secunde