Atenţie, şoferi! Trafic restricţionat pe mai multe străzi din cartierul Km 4 – 5

201
Atenţie, şoferi! Trafic restricţionat pe mai multe străzi din cartierul Km 4 – 5 - atentie-1637567208.jpg

Articole de la același autor

În cartierul Km 4-5, continuă procesul de modernizare a infrastructurii rutiere și pietonale. Pe strada Narciselor, se intervine luni şi marţi, 22 şi 23 noiembrie, cu utilaje pentru turnarea asfaltului, pe tronsonul delimitat de străzile Progresului și Sergent Nicolae Grindeanu, după ce în cursul săptămânii trecute s-a reabilitat trama stradală pe strada Meșterul Manole.

Se asfaltează trotuarele, carosabilul iar spațiile pentru parcarea autovehiculelor sunt reconfigurate. Lucrările se desfășoară cu restricții totale de trafic rutier, în intervalul orar 8:00-16:00. Intervențiile vor continua în perioada următoare pe strada Sergent Nicolae Grindeanu, porțiunea cuprinsă între strada Liliacului și strada Meșterul Manole.

„Facem apel către conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil, pentru a evita ridicarea autovehiculelor. De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se reabilitează trama stradală”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.755 secunde