Atenție, șoferi! Trafic restricţionat pe strada Cumpenei. Se execută lucrări de asfaltare

191
Atenție, șoferi! Trafic restricţionat pe strada Cumpenei. Se execută lucrări de asfaltare - stradacumpenei2-1645523297.jpg

Articole de la același autor

Autorităţile locale din Constanța continuă procesul de reabilitare a carosabilului în zonele rezidențiale. Echipele Confort Urban intervin marţi, 22 februarie, cu utilaje de asfaltare pe strada Cumpenei, porțiunea cuprinsă între străzile Spiru Haret și Gheorghe Nicolae Dumitrescu, motiv pentru care traficul rutier este restricționat parțial, până la ora 16.00. Se asfaltează zona carosabilă decopertată pe sensul de mers către bulevardul Aurel Vlaicu, inclusiv scuarul median de la trecerea de pietoni.

„Facem apel la conducătorii auto care tranzitează zona respectivă să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil, pentru a evita ridicarea autovehiculelor. De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7314 secunde