ATENŢIE! Toate cartierele Constanţei rămân fără apă caldă timp de două săptămâni

3826
2
ATENŢIE! Toate cartierele Constanţei rămân fără apă caldă timp de două săptămâni - xintreruperiapa-1660226724.jpg
Constănțenii racordați la sistemul municipal de termoficare sunt informaţi că în această perioadă se află în faza de executare lucrări importante de investiții pentru modernizarea rețelei de transport a agentului termic primar. În acest sens, sunt în lucru proiecte atât pentru realizarea unei noi surse de producere a energiei electrice și termice, cât și de modernizare a rețelei de distribuție a agentului termic secundar.

„Având în vedere că în această perioadă, în scopul pregătirii sistemului de termoficare pentru sezonul rece, se impune executarea unor lucrări de întreținere și reparații a instalațiilor de producere a energiei termice din CET Palas și a celor de transport și distribuție aflate în administrarea Termoficare Constanţa SRL. Ca urmare, sunt necesare opriri tehnologice solicitate de constructor pentru derularea programului de investiții de modernizare a rețelei de transport a agentului termic primar. În concluzie, vă informăm că în perioada 16-31 august va fi oprită furnizarea apei calde de consum în municipiul Constanța”, anunţă Primăria Constanţa. 

Comentează știrea

rrd
11 august
stire

super...nu ne mai spalam...

Tot Inainte !
13 august
Cu modernizarea, poate nimeriti si groapa

De cel putin 40 de ani la sfarsitul verii, constantenii racordati la reteaua centrala nu au apa calda 2-3 saptamani. Pai, stimabili incompetenti cred ca e timpul sa mai vina si altii la mestereala. Programa asta e cu secera si ciocan, acum avem pasare cu coroana. Mai mult de 1-2 zile deflacate pe zone ale orasului nu e admisibil, adica nu toti sa ramana fara apa calda pe perioada modernizarii/reviziei. Ce tot ati modernizat pina acuma ? Practic mai nimica, tot aveti nevoie sa repetati an de an lucrarea. Nici in istoria invatamintul cred a nu exista elev sa fi repetat aceeasi clasa de 30 ori. E de cartea recordurilor si performanta asta. Mergeti acolo sa primiti diploma si apoi sa le povestiti la nepoti minunatia.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2024 secunde