ATENŢIE! Toate cartierele Constanţei rămân fără apă caldă timp de două săptămâni

3952
2
ATENŢIE! Toate cartierele Constanţei rămân fără apă caldă timp de două săptămâni - xintreruperiapa-1660226724.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii racordați la sistemul municipal de termoficare sunt informaţi că în această perioadă se află în faza de executare lucrări importante de investiții pentru modernizarea rețelei de transport a agentului termic primar. În acest sens, sunt în lucru proiecte atât pentru realizarea unei noi surse de producere a energiei electrice și termice, cât și de modernizare a rețelei de distribuție a agentului termic secundar.

„Având în vedere că în această perioadă, în scopul pregătirii sistemului de termoficare pentru sezonul rece, se impune executarea unor lucrări de întreținere și reparații a instalațiilor de producere a energiei termice din CET Palas și a celor de transport și distribuție aflate în administrarea Termoficare Constanţa SRL. Ca urmare, sunt necesare opriri tehnologice solicitate de constructor pentru derularea programului de investiții de modernizare a rețelei de transport a agentului termic primar. În concluzie, vă informăm că în perioada 16-31 august va fi oprită furnizarea apei calde de consum în municipiul Constanța”, anunţă Primăria Constanţa. 

Comentează știrea

rrd
11 august 2022
stire

super...nu ne mai spalam...

Tot Inainte !
13 august 2022
Cu modernizarea, poate nimeriti si groapa

De cel putin 40 de ani la sfarsitul verii, constantenii racordati la reteaua centrala nu au apa calda 2-3 saptamani. Pai, stimabili incompetenti cred ca e timpul sa mai vina si altii la mestereala. Programa asta e cu secera si ciocan, acum avem pasare cu coroana. Mai mult de 1-2 zile deflacate pe zone ale orasului nu e admisibil, adica nu toti sa ramana fara apa calda pe perioada modernizarii/reviziei. Ce tot ati modernizat pina acuma ? Practic mai nimica, tot aveti nevoie sa repetati an de an lucrarea. Nici in istoria invatamintul cred a nu exista elev sa fi repetat aceeasi clasa de 30 ori. E de cartea recordurilor si performanta asta. Mergeti acolo sa primiti diploma si apoi sa le povestiti la nepoti minunatia.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6311 secunde