Atenţie! Trafic rutier restricţionat pe bulevardul Mamaia timp de o săptămână

5960
Atenţie! Trafic rutier restricţionat pe bulevardul Mamaia timp de o săptămână - x-reconditionare--1715334710.jpg

Articole de la același autor

La acest moment, continuă recondiționarea carosabilului pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între strada Soveja și strada Ion Rațiu, motiv pentru care traficul rutier va fi restricționat parțial. Potrivit Primăriei Constanţa, începând de luni, 13 mai, se va decoperta carosabilul pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între strada Soveja și strada Ion Rațiu, pe sensul de mers de la Delfinariu spre centru.

„Se va lucra noaptea, pentru a reduce disconfortul produs de prezența utilajelor și a nu se crea blocaje în trafic pe timpul zilei. Lucrările vor continua toată săptămâna, astfel încât circulația autovehiculelor va fi restricționată parțial, în perioada 13-17 mai, în intervalul orar 21:00-6:00, doar pe sensul de mers dinspre Delfinariu spre strada Ion Rațiu. Recondiționarea carosabilului cu asfalt se va realiza sâmbătă, 18 mai, în funcție de condițiile meteorologice. Ca alternativă, recomandăm conducătorilor auto care vin dinspre Delfinariu către centru să efectueze virajul la dreapta, pe strada Soveja, apoi la stânga, pe strada Chiliei”, au precizat angajaţii municipalităţii.

Menţionăm că în timpul zilei, se lucrează la reabilitarea trotuarelor, se înlocuiesc bordurile, sunt montate pavele moderne, se construiesc casetele pentru spații verzi în care vor fi plantați arbori la toamnă. În plus, a fost reconfigurat și scuarul median, urmând să se construiască și pistele pentru biciclete.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2382 secunde