Atenție unde parcați! Poliția Locală ridică mașini pe bandă rulantă

598
Atenție unde parcați! Poliția Locală ridică mașini pe bandă rulantă - atentieundeparcati-1559941439.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul fluenței și siguranței rutiere pe drumurile publice au descoperit în trafic, zilele trecute, alți 94 de șoferi iresponsabili. Potrivit Poliției Locale, 72 dintre aceștia au avut opriri neregulamentare, 20 au staționat neregulamentar, iar alți doi conducători auto și-au parcat mașinile pe locuri destinate persoanelor cu dizabilități.


De asemenea, au fost identificate 17 autovehicule care îndeplineau condițiile legale pentru ridicare, din care 14 autoturisme au fost ridicate de pe domeniul public, iar pentru trei autovehicule, conducătorii auto s-au prezentat la autoturisme înainte de a se începe operațiunea de ridicare, fiind sancționați contravențional. Din cele 14  autovehicule, cinci dintre acestea au fost ridicate din Zona Peninsulară. 


"Autovehiculele au fost depozitate într-un loc special amenajat de către administratorul drumului public. În aceeași zi  au fost restituite un număr de 12 autoturisme deținătorilor legali, după ce aceștia au achitat tarifele de ridicare, transport și depozitare prevăzute în H.C.L nr.399/2018- Regulamentul privind activitatea de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor staționate neregulamentar pe partea carosabilă de pe raza municipiului Constanța. Sancțiunile contravenționale și măsurile de ridicare a autoturismelor au fost aplicate, în principal, în proximitatea stațiilor destinate transportului public de persoane, treceri pentru pietoni, intersecții, instituții sanitare și de învățământ, locuri în care oprirea sau staționarea este interzisă prin lege sau destinate persoanelor cu dizabilități sau din zona peninsulară, unde este necesară deținerea permisului de acces eliberat de autoritatea publică locală", au declarat reprezentanții Poliției Locale. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4116 secunde