Au cerut singuri disponibilizarea colectivă!

144
1

Articole de la același autor

Peste 2.300 de angajați ai Poștei Române au optat pentru a fi disponibilizați 

Poșta Română a finalizat prima etapă a procesului de restructurare a companiei, peste 2.300 de angajați optând individual pentru disponibilizarea colectivă. 

Etapa încheiată face parte din procesul de restructurare a Poștei Române, ce are ca obiectiv pe termen scurt restabilirea echilibrului între volumul de prestații poștale și numărul de angajați ai companiei, asigurând astfel premisele creșterii competitivității Poștei Române pe piața serviciilor poștale, piață liberalizată începând cu luna ianuarie 2013. 

În perioada 18 - 23 august 2013, un număr de 2.392 de angajați ai companiei au optat individual, în scris, pentru disponibilizarea colectivă. Cei care nu au semnat o astfel de cerere vor fi testați profesional. Începând de astăzi, în conformitate cu calendarul procesului de restructurare a Poștei Române, în perioada 28 - 31 august 2013, are loc testarea profesională a angajaților, cu scopul de a selecta personalul pe baza cunoștințelor specifice posturilor ocupate. 

La finalul procesului de restructurare, din cadrul Poștei Române vor fi disponibilizați, în total, 3.650 de angajați, pe baza procedurii și a setului de criterii stabilite de conducerea companiei, de comun acord cu Sindicatul Lucrătorilor Poștali din România.

Comentează știrea

Domnu' Rica
28 august 2013
Foarte bine

Foarte bine,toti angajatii de la Posta Romana sa apeleze la mine pt. un loc de munca.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2715 secunde