Aurelian Marin a demisionat din funcția de președinte al ANAT. Iată cine preia interimatul

198
1
Aurelian Marin a demisionat din funcția de președinte al ANAT. Iată cine preia interimatul - aurelianmarin-1458198849.jpg

Articole de la același autor

Președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), Aurelian Marin, a demisionat de la conducerea patronatului.
Aurelian Marin și-a prezentat demisia către Consiliul Director al ANAT, asociația urmând să aleagă peste 45 de zile un nou președinte. Interimatul este asigurat în perioada următoare vicepreședintele Remus Vișan, managing partner la Paravion.


"Mi-am depus demisia din funcția de președinte ANAT începând cu data de 16 martie 2016. Mulțumesc membrilor ANAT care mi-au acordat încredere și sper că, măcar parțial, am reușit să demonstrez că ANAT este acea organizație care ne poate reprezenta pe noi toți. Mulțumesc pentru colaborare tuturor colegilor, simpli membri sau membri ai Consiliul Director și vă doresc succes în activitate", a declarat Aurelian Marin.


În ultimul an, ANAT a reușit, ca urmare a inițiativelor și implicării conducerii asociației (președinte și Consiliu Director), să aducă modificări benefice industriei călătoriilor, Legea voucherelor de vacanță, promulgată în 2015, fiind un exemplu în acest sens. În același timp, ANAT a început demersuri pentru schimbarea asigurărilor pentru agențiile de turism, în caz de insolvență, insolvabilitate sau faliment, în acord cu Directiva Europeană referitoare la pachetele de servicii de călătorie, apariția Legii Turismului sau simplificarea sistemului de vize pentru cetățenii chinezi.


Aurelian Marin, manager al agenției Paradis Vacanțe de Vis, a fost ales prin vot, la Adunarea Generală din 11 martie 2015. Adunarea generală extraordinară pentru alegerea unui nou președinte al ANAT va avea loc pe 20 mai.


Comentează știrea

Unul din foștii soti
17 martie 2016
Ocazie prielnica...

Acum este ocazia sa candideze iubirea vieții mele , "actrița"... Corina Martin...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4522 secunde