Autobuzele CiTy Tour au reintrat pe traseu

310
Autobuzele CiTy Tour au reintrat pe traseu - city-tour-1687075422.jpg

Articole de la același autor

De sâmbătă, 17 iunie, linia turistică CiTy Tour și-a reluat activitatea. Patru autobuze etajate circulă, între orele 10:00 și 18:00, către cele mai importante obiective turistice din orașul Constanța și stațiunea Mamaia.

Ultima plecare CiTy Tour este de la ora 18:00, din cap linie „Gară CFR”, iar autobuzele au o frecvență de 30 de minute. Costul unei călătorii este de 6 lei, iar un bilet „hop-on / hop off” costă 10 lei. Biletele se pot achiziționa în mijlocul de transport sau prin aplicația 24Pay. Pentru a putea călători, aveți la dispoziție și aplicația „CITY TOUR”. La bordul autobuzelor etajate vă puteți conecta gratuit la reţeaua Wi-Fi, scanați codul QR de pe spătarul scaunului sau căutați aplicația direct în „MAGAZIN PLAY”. Aceasta sincronizează poziția telefonului cu sistemul GPS al autobuzului.

Circuitul CiTy Tour cuprinde peste 100 de obiective turistice, printre care Gara Maritimă, „Cuibul Reginei”, Muzeul de Istorie și Arheologie, „Edificiul roman cu mozaic”, Moscheea „Carol I”, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Portul turistic „Tomis”, Delfinariul, Satul de Vacanță și Cazinoul din Mamaia. În funcție de condițiile meteo, însă, programul de transport al liniei CiTy Tour poate suferi modificări.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5282 secunde