Autobuzele RATC circulă non-stop, începând de astăzi

609
Autobuzele RATC  circulă non-stop, începând de astăzi - autobuzratcneversea3-1530714825.jpg
Începând de astăzi, autobuzele Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța de pe mai multe linii vor circula non-stop. Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța vine în sprijinul participanților la festivalul Neversea, prin implementarea "planificatorului de rute", din secțiunea special creată www.ratc.ro/neversea.

Reamintim că, în perioada festivalului Neversea, joi, 5 iulie - duminică, 8 iulie, RATC va suplimenta oferta de transport cu o linie shuttle bus Neversea, cu plecare din Mamaia spre Portul Tomis. Aceasta va circula în stațiunea Mamaia, de la Hotel Caraiman, pe bulevardul Mamaia, bulevardul Tomis, strada Traian, Poarta 2 Port, strada Termele Romane, bulevardul Elisabeta, strada Remus Opreanu, Portul Tomis și retur, pe strada Remus Opreanu, Portul Tomis, bulevardul Elisabeta, strada Traian, strada Mihai Viteazu, bulevardul Mamaia, stațiunea Mamaia. Autobuzele care deservesc această linie vor circula începând de joi, 5 iulie, de la ora 8.00, până duminică, 9 iulie, la ora 9.00. Între orele 8 și 24, autobuzele vor circula din zece în zece minute, iar între orele 24 și 8, din 16 în 16 minute.

De asemenea, în această perioadă, se vor prelungi liniile 42, 44, 48, 51, 101C până în Portul Tomis, iar în intervalul 5 iulie, de la ora 9.00, și 9 iulie, ora 9.00, programul de transport va fi non-stop. Liniile 2 - 43 și 5 - 40 vor circula și în intervalul orar 24.00 - 5.00 cu o succesiune de 30 minute.

"Recomandăm participanților la eveniment să achiziționeze abonamente pentru 24 ore la prețul de cinci lei, abonamente pentru șapte zile la prețul de 30 lei. De asemenea, pot achita contravaloarea călătoriei prin SMS conform indicațiilor de pe afișele din autobuze sau la punctele de vânzare RATC. În portul Tomis va fi amplasat punct de vânzare bilete RATC cu program non-stop", precizează reprezentanții RATC.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5135 secunde