Video Avarie la Termocentrale Constanţa. Întreg municipiul rămâne fără apă caldă

2267
Avarie la Termocentrale Constanţa. Întreg municipiul rămâne fără apă caldă - x-termocentralejpg-2-1715690796.jpg
Termocentrale Constanța informează consumatorii că înregistrează o avarie la instalația de producere a energiei termice din CET Palas. În aceste condiții, pentru executarea lucrărilor de remediere, va fi sistată furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte către principalul său client, Termoficare Constanța, și implicit către consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța. 


Oprirea se va face marți, 14 mai, începând cu ora 22:00, lucrările se vor desfășura în cursul zilei de miercuri, 15 mai, iar procedurile privind încărcarea și repornirea instalațiilor de transport agent termic din municipiul Constanța vor începe miercuri noaptea. „Înțelegem disconfortul creat și vă asigurăm că echipele noastre depun toate eforturile în vederea repunerii în funcțiune a instalațiilor de producere a energiei termice în timpul estimat.


Informații suplimentare pot fi obținute, în regim non- stop, de la Dispeceratul Termocentrale Constanța, la numărul de telefon: 0241. 585 300”, au precizat reprezentanţii instituţiei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.61 secunde