Avarie RAJA. Ce zone din Constanța nu au apă, în această seară

329
Avarie RAJA. Ce zone din Constanța nu au apă, în această seară - apadoi-1394122935.jpg

Articole recomandate

Pentru executarea a nouă lucrări de racordare a rețelei nou introduse, lucrări efectuate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA a întrerupt apa în zona Centrală a orașului, în intervalul 06,00 - 20,00. 


La ultimul punct de lucru, de la intersecția străzii B. P. Hașdeu cu b-dul Al. Lăpușneanu, lucrarea se prelungește până în jurul orei 19,30. 


În jurul orei 16,30, opt dintre lucrări au fost finalizate și imediat s-au făcut manevrele de vane necesare pentru realuarea furnizării apei în zonele în care apa a fost oprită pentru executarea acestor lucrări. 


La ultimul punct de lucru, de la intersecția strazii B. P. Hasdeu cu b-dul Al. Lapusneanu, unde se realizarea racordarea între magistrala de distribuție și conducta principală de alimentare cu apă din zonă, cu diametrul de 300mm, s-a constatat că este necesară și schimbarea unui tronson de câțiva metri. Avand in vedere complexitatea interventiei,  lucrarea se prelungeste pana in jurul orei 19,30. 


Din acest motiv, fiind vorba de o conductă principală, ce necesită o perioadă de aproximativ trei ore pentru intrarea în presiune, abonații deserviți vor avea apă în jurul orelor 22,00 - 22,30. 


Astfel, consumatorii din perimetrul delimitat de Soveja - B. St. Delavrancea - Al. Lapușneanu (blocurile LV) - Tomis - Soveja, precum și cei alimentați prin punctele termice numerele 53, 54, 55, 56 si 57 vor avea apa în jurul orei 22,00.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Martie 2014
Stire din Social : Atenție, se oprește apa!
Pagina a fost generata in 0.6074 secunde