Aventurile Pompierului Zahăr Ars, lecție de igienă pentru copii

480
Aventurile Pompierului Zahăr Ars, lecție de igienă pentru copii - igiena-1448388294.jpg

Articole recomandate

Personajele din cadrul turneului "Aventurile Pompierului Zahăr Ars la malul mării" și-au încheiat activitatea de promovare a comportamentelor corecte de păstrare a igienei personale printre cei mici.

Pompierul Zahăr Ars, împreună cu Regina Zurluzi, Dragonul paznic, Doctorul Băndăjescu și fiorosul Balaur Dințosul au promovat prin aventurile lor, transpuse într-o piesă de teatru de păpuși, comportamentele corecte de păstrare a igienei personale.

Piesa de teatru a fost gândită și pusă în scenă de către echipa de voluntari a Fundației Baylor Marea Neagră. Ea a fost prezentată în fața a 1.200 de copii din 12 grădinițe din județul Constanța.

Proiectul s-a desfășurat cu suportul financiar al OMV Petrom și cu aprobarea Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

Fundația Baylor Marea Neagră este singurul reprezentant al rețelei BIPAI în România care, prin Centrul de Excelență, fur-nizează servicii medicale și psihosociale persoanelor din Dobrogea, care suferă de boli infecțioase.

Din 2001 și până în prezent, la serviciile existente (stomatolo-gie, boli infecțioase, obstetrică-ginecologie, pneumologie, tes-tare rapidă și psihosociale) s-au adăugat planificarea familială și serviciile primare de cardiologie.

Alexandra ZAMFIR

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4528 secunde