AVERTIZARE METEO! COD GALBEN DE RĂCIRE DRASTICĂ, NINSORI ȘI VÂNT PUTERNIC

5015
AVERTIZARE METEO! COD GALBEN DE RĂCIRE DRASTICĂ, NINSORI ȘI VÂNT PUTERNIC - aberdeensnow2419663b-1521203971.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de vreme rea în week-end. Astfel, duminică, de la ora 8 și până până la ora 23, vor fi precipitații pe arii extinse în jumătatea de sud-est a teritoriului.


În Moldova, precum și în zona Carpaților Orientali vor predomina ninsorile și se va depune strat consistent de zăpadă. În Muntenia și în cea mai mare parte a Transilvaniei, la început va ploua, apoi vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vor fi condiții de polei. În Oltenia și Dobrogea vor fi mai ales ploi. Cantitățile de apă vor depăși local 20 – 25 de litri pe metro pătrat și, izolat, 40 de litri pe metro pătrat.


Vântul va avea intensificări în majoritatea zonelor, mai susținute în est și în sud-est, cu viteze de 55 – 65 de km pe oră, precum și la munte, unde rafalele vor depăși 70 de km pe oră, temporar viscolind ninsoarea.


Vremea se va răci accentuat, devenit deosebit de rece pentru această perioadă, astfel că se vor înregistra temperature cu peste 10 – 15 grade mai coborâte decât valorile normale pentru această perioadă.


De asemenea, vremea se va menține deosebit de rece până la sfârșitul săptămânii viitoare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4798 secunde