Aveți nevoie de Moș Crăciun? Puteți închiria unul pentru suma de 150 de lei

550
Aveți nevoie de Moș Crăciun? Puteți închiria unul pentru suma de 150 de lei - moscraciun1-1513518929.jpg

Articole de la același autor

Toată lumea știe că punctul culminant al oricărei petreceri de Crăciun coincide cu sosirea lui Moș Crăciun, acesta făcând parte din magia sărbătorilor. Așa că, dacă nu aveți unul, puteți rezerva, din timp, un Moș Crăciun de închiriat, în costum, pentru a veni acasă la copiii sau nepoții dumneavoastră, la grădiniță sau în orice alt loc, iar aceasta va fi garantat surpriza serii pentru cei mici.

De azi într-o săptămână sărbătorim cu toții Crăciunul, iar cei mici așteaptă cu mare nerăbdare venirea Moșului…Ca urmare, dacă nu l-ați sunat încă sau nu i-ați scris lui Moș Crăciun pentru a-i aminti să treacă și pe la dumneavoastră, o puteți face acum. În acest fel, pentru copii, va fi un vis devenit realitate să-l vadă pe Moș Crăciun, iar când acesta va veni însoțit de ajutoarele sale, atunci este clar raiul pe pământ pentru cei mici.

La acest moment, Moș Crăciun poate fi închiriat contra sumei de 150 de lei, iar el poate veni la domiciliu, la diferite petreceri de Crăciun și nu cu mâna goală, ci cu ajutoarele sale vesele și jucăușe, adică renul, Crăciunița, spiridușii, omul de zăpadă, care le vor oferi copiilor cadouri minunate.

Mai mult decât atât, o petrecere fără accesoriile tematice necesare nu este o petrecere adevărată. Tocmai de aceea, firmele care se ocupă cu astfel de party-uri pun la dispoziția clienților, din județul Constanța, o mulțime de accesorii pentru petreceri de Crăciun. Printre aceste accesorii se află bannerele "Merry Christmas!", bannere cu stegulețe pentru orice tip de petrecere, baloane colorate, baloane tematice cu personajele preferate din desenele animate sau baloane modelabile (săbii, animale, inimioare). Desigur, acestora li se adaugă capete de Moș Crăciun, Ren, Om de Zăpadă, coifuri, paie cu medalion, suflători, confetti și multe altele. În funcție de modelele alese, la cei 150 de lei se mai adaugă și alte costuri, variind între 10 și 30 de lei.

"În fiecare an, oamenii s-au arătat interesați de serviciile noastre. Suntem chemați mereu acolo unde sunt copii mulți, dar mai ales în această săptămână, până când nu iau copiii vacanță", ne-a declarat reprezentantul unei firme de organizare evenimente.

Acesta a mai spus că totul este profesional, atât modul de interacțiune al personajelor de iarnă cu copiii, cât și costumele și accesoriile (barbă, nas roșu, căciulă de moș) care sunt realizate manual.

Show-urile sunt realizate, în primul rând, în Constanța, dar Moșul se poate deplasa și în Mangalia, Medgidia, Cernavodă, Tulcea, Valu lui Traian, Năvodari, Eforie Nord, Eforie Sud, Ovidiu, Cumpăna.

În acest fel, toată lumea se poate bucura de un spectacol frumos la apariția lui Moș Crăciun și a ajutoarelor sale. Astfel, închiriindu-l pe Moș Crăciun pentru copii, acasă sau la serbări, un eveniment simplu, în care copiii se plictisesc, se poate transforma într-unul plin de voie bună, atât pentru ei, cât și pentru părinți. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7226 secunde