Secret Santa. Câți bani investim în cadourile pentru colegi

281
Secret Santa. Câți bani investim în cadourile pentru colegi - secretsanta-1513100307.jpg

Articole de la același autor

Decorațiunile de Crăciun se află pe primul loc în topul darurilor pe care caută să le cumpere angajații din județul Constanța în preajma Crăciunului, cu ocazia Secret Santa, tradiție americană devenită extrem de populară în ultimii ani și pe plan local.

Tot mai multe companii din România au adoptat ziua Secret Santa, în care angajații își acordă reciproc daruri, în urma unei trageri la sorți. De regulă, reprezentanții companiilor stabilesc un buget în care trebuie să se încadreze angajații participanți la Secret Santa.

Un angajat din acest județ va cheltui, în medie, între 30 și 50 de lei pentru cadoul pe care o să-l facă unui alt coleg de birou, cu ocazia zilei Secret Santa de anul acesta, arată un studiu realizat de un magazin online de cadouri. Analiza magazinului online a luat în considerare și căutările înregistrate de Google pentru circa 20 de cuvinte referitoare la cadourile de Secret, în perioada octombrie - noiembrie 2017, comparativ cu intervalul octombrie - noiembrie 2016.

Când vine vorba de decorațiuni de Crăciun pe care să le cumpere colegilor de serviciu cu ocazia Secret Santa, pe primele trei locuri în topul preferințelor angajaților din Constanța se află coșurile decorative și plăcuțele decorative cu urări de Crăciun sau cu mesaje haioase. Salariații din acest județ mai sunt interesați să cumpere brăduți și cizmulițe decorative, rame foto, Moș Crăciun, pinguini și reni decorativi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4185 secunde