Voucherele de vacanță, acordate începând din primăvara lui 2018

263
Voucherele de vacanță, acordate începând  din primăvara lui 2018 - vouchereledevacanta-1513100379.jpg

Articole de la același autor

 După ce a fost amânată de mai multe ori, acordarea voucherele de vacanță ar putea deveni realitate abia în primăvara anului următor. Ministrul Turismului, Mircea Dobre, a anunțat, la începutul acestei săptămâni, că există bani pentru acordarea voucherelor și că toți bugetarii le vor primi în prima parte a anului 2018.

"Începând cu 2018, sunt prevăzuți și banii pentru voucherele de vacanță. Vă anunț că în bugetul anului 2018 există filă separată pentru acest lucru. Toți cetățenii le vor primi până în martie - aprilie, dar deja sunt instituții care au acordat aceste vouchere de vacanță", a explicat Mircea Dobre.

Prezent la deschiderea comandamentului de iarnă pentru sezonul 2017 - 2018, ministrul Turismului a susținut să se vor face demersuri pentru dezvoltarea zonei schiabile în țara noastră.

"Cred că trebuie să ne gândim la un turism integrat, astfel încât, cu un singur skipass, turistul să aibă acces pe toate pârtiile de schi. Chiar dacă există domeniu de stat și domeniu privat, ar trebui să avem o colaborare între toate părțile. Trebuie să lăsăm orgoliul la o parte, indiferent de coloratura politică, pentru că discutăm despre turism. Vreau să discutăm deschis și să existe un dialog între tot ce înseamnă stat și privat. Eu personal cred că s-ar putea găsi soluții pentru a avea un singur skipass pe toată suprafața județului Prahova", a precizat ministrul Turismului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0445 secunde