BabyWearing Constanța, eveniment inedit al acestui sezon

378
BabyWearing Constanța, eveniment inedit al acestui sezon - babywearing-1506873077.jpg

Articole de la același autor

Grupul local de părinți care își poartă bebelușii se alătură și anul acesta grupurilor din întreaga lume în sărbătorirea celei de-a zecea ediții anuale a Săptămânii Internaționale a Purtării Bebelușilor. Acest eveniment se derulează în perioada 2-8 octombrie și este o ocazie deosebită pentru grupul de susținere și informare BabyWearing Constanța de a aduce în atenția comunității locale de părinți și viitori părinți beneficiile purtării bebelușilor. 


"Purtarea unui bebeluș sau copil mic folosind un sistem de purtare din material textil oferă părinților flexibilitate să aibă cel puțin o mână liberă în timp ce își cară copiii. Există însă și studii care scot la lumină cum această practică are numeroase beneficii, pentru copii și pentru cei care îi îngrijesc. Studiile afirmă că bebelușii de șase săptămâni purtați cel puțin trei ore pe zi într-un sistem de purtare moale au plâns și s-au agitat cu mai puțin decât alți bebeluși, iar seara, au plâns mai puțin. De asemenea, mamele, care au primit sisteme de purtare moi din pânză la naștere,au fost mult mai receptive cu bebelușii lor și au avut bebeluși atașați mai temeinic decât mamele care au primit scaune de plastic pentru nou-născuți", a explicat Camelia Artamon, unul dintre organizatorii evenimentului. 


BabyWearing Constanța, prin voluntarii săi, va "țese" activități de grup, activități online și jocuri deosebite pentru părinți și viitori părinți, pentru cel de-al patrulea an la rând, astfel încât fiecare zi să aducă noi bucurii și surprize pentru comunitatea locală. 


"Vom dezvălui doar o parte dintre activitățile propuse anul acesta ca activități de grup: tur, alături de Diana Slav, prin centrul vechi al orașului Constanța; telefonul fără fir în cadrul unei întâlniri inedite de socializare pentru părinți și viitori părinți; prezentare babywearing susținută de Cleopatra Tudorache, consultant babywearing. Fiecare dintre activitățile de grup vor aduce multe surprize și jocuri care să bucure toți participanții", mai spun organizatorii. 


Voluntarii care pregătesc evenimentele nu au vrut să dezvăluie surpriza care va însoți anul acesta plimbarea. Prezentarea babywearing va fi susținută de Cleopatra Tudorache, consultant babywearing și voluntar de peste trei ani în cadrul grupului local de babywearing. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1445 secunde