Bărbat căutat de autoritățile britanice pentru multiple crime, prins în România

221
Bărbat căutat de autoritățile britanice pentru multiple crime, prins în România - politiaromanasiglauniformasuceav-1553359027.jpg

Articole de la același autor

Un londonez în vârstă de 31 de ani, căutat de autoritățile britanice pentru multiple crime, a fost prins sâmbătă de polițiști la Cluj-Napoca.

"Polițiștii (...) au reușit prinderea unui bărbat, căutat de autoritățile din Marea Britanie, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare. Cel în cauză, un bărbat de 31 de ani din Londra, era căutat de autoritățile din Marea Britanie pentru multiple crime. În jurul orei 16,00, acesta a fost depistat de către polițiștii clujeni pe strada Regele Ferdinand din Cluj-Napoca, având asupra lui acte de identitate false", se precizează într-un comunicat al IGPR transmis AGERPRES.

Conform aceleiași surse, polițiștii au beneficiat de date și informații obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională. La acțiune au participat polițiști de la Serviciul Investigații Criminale și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Suspectul va fi prezentat Parchetului de pa lângă Curtea de Apel Cluj, pentru luarea măsurilor care se impun în vederea confirmării mandatului european de arestare, mai informează IGPR. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 23 Martie 2019
Stire din Social : Prinși cu etnobotanice, în miezul zilei
Sâmbătă, 23 Martie 2019
Stire din Social : Plantări de primăvară, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.9056 secunde