Bebeluș de numai cinci luni, confirmat cu flurona. Ce spun medicii despre starea copilului

171
Bebeluș de numai cinci luni, confirmat cu flurona. Ce spun medicii despre starea copilului - bebe-1673783515.jpg

Articole de la același autor

Flurona, dubla infecție cu virusul gripal și coronavirus, a început să facă ravagii în România. Un bebeluș denumai cinci luni a fost confirmat cu flurona, copilul fiind internat la Spitalul Județean Suceava, potrivit Gândul


Bebelușul de numai cinci luni a ajuns la spital după ce părinții săi au observat că cel mic nu se simtea foarte bine și avea febră mare.

Medicii au constatat că cel mic avea temperatura foarte mare și l-au testat pentru infectarea dublă – coronavirus și virus gripal – , iar rezultatul a fost pozitiv, spun medicii de la Spitalul Județean din Suceava.


Bebelușul nu are insuficiență respiratorie și nici altă problemă de sănătate, astfel că medicii sunt optimiști în privința stării lui de sănătate. Copilul va rămâne internat în secția de boli infecțioase a Spitalului Județean din Suceava până când medicii vor considera că poate placa acasă fără nicio problemă.

Medicul Adrian Marinescu explică ce trebuie să facă oamenii atunci când au o problemă de sănătate și cred că au contactat un virus respirator.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8823 secunde