Beneficiile externalizării departamentelor resurse umane și juridic

566
1
În cadrul unui eveniment care va avea loc mâine, firma MULTISERV va prezenta invitaților, timp de 40-50 de minute, care sunt beneficiile externalizării departamentelor resurse umane și juridic tuturor firmelor invitate.
Externalizarea departamentului resurse umane și juridic presupune întocmirea tuturor actelor de resurse umane, începând de la recrutarea și angajarea salariaților, până la încetarea contractelor de muncă, inclusiv cercetările disciplinare care stau la baza litigiilor de muncă, de către firma MULTISERV.
În portofoliul instituției sunt peste 70 de firme, inclusiv din domeniul portuar.
Beneficiile externalizării departamentului resurse umane și juridic vor fi susținute și de către conducerea Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură, prin președintele Mihai Daraban și directorul general Ion Dănuț Jugănaru.
Invitatul special al evenimentului va fi avocatul Dan Răzvan Condulimazi, care va prezenta care sunt implicațiile întocmirii corecte și legale a actelor de resurse umane în cercetările disciplinare, întocmirii corecte a regulamentului intern al firmei cât și a contractului colectiv de muncă, problema cu care se confruntă marea majoritate a angajatorilor și care sunt implicațiile actelor în litigiile de muncă.

Comentează știrea

mircica
7 martie 2012
frectie

o frectie de intalnire. am participat si ...nimic interesant. doar reclama pt firm aorganizatoare. patroana firmei n-a fost in stare sa zpuna nimic concret despre propria ei activitate profesionala. cat despre ceilalti invitati care au luat cuvantul : doar gargara facuta de dragul patroanei ;)

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4079 secunde