Berze și cucuvele "ucise" de liniile de înaltă tensiune

1274
1

Articole de la același autor

Membrii Oceanic Club semnalează, cu îngrijorare, descoperirea a numeroase cadavre de păsări, în ultima perioadă, în zona liniile de înaltă tensiune și a parcurilor eoliene.
"În ultimele două săptămâni, am găsit nouă exemplare de barză albă, două exemplare de șerpar european (Circaetus gallicus), două exemplare de cucuvea, un exemplar de vânturel roșu, patru exemplare de coțofană și mai multe ciori", se arată în comunicatul de presă transmis de organizație.
De asemenea, în aceeași perioadă, voluntarii Oceanic Club au salvat două berze albe, găsite în zonele 23 August și Poarta Albă, având o aripă și respectiv un picior fracturate, cel mai probabil după ce s-au atins de liniile electrice aeriene.

Comentează știrea

specialist de mediu
2 septembrie 2011
Studiu de impact-model

Daca nu stiti cum se face un studiu de impact asupra mediului,va ajut eu.Executati clic pe poza nr.3/5,cu butonul din dreaprta al mouse-ului alegeti "copy" si faceti un "paste" pe orice localitate din tara. Impactul este sigur.Daca nu stiti la cine se gandea barrza alba cand a dat cu capul in stalp,asta nu mai este problema mea.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5417 secunde