Biletele de tren mai ieftine, la 1 ianuarie

217
Biletele de tren mai ieftine, la 1 ianuarie - biletedetren-1451405097.jpg

Articole de la același autor

De la 1 ianuarie 2016, tarifele biletelor de tren scad cu aproximativ 4% ca urmare a intrării în vigoare a prevederilor Codului Fiscal privind reducerea TVA la 20%. Biletele pot fi cumpărate online de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele XsellKiosk din gări, de la automatele ZebraPay, direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR sau de la distribuitorii autorizați (agenții de turism).

La cumpărarea online, tipărirea biletului nu este obligatorie, clientul fiind identificat în tren doar pe baza cărții de identitate și a ID-ului de bilet.

"Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de inter-net a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (pentru traficul intern), 021.314.5528 (pentru traficul internațional Gara de Nord București) sau să se adreseze personalului nostru din stații", transmit reprezentanții CFR Călători.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 29 Decembrie 2015
Stire din Social : Se ieftinesc biletele de tren!
Pagina a fost generata in 0.659 secunde