CFR schimbă mersul trenurilor și oferă reduceri la bilete

307
CFR schimbă mersul trenurilor și oferă reduceri la bilete - cfrschimba-1449854998.jpg

Articole de la același autor

CFR Călători informează că, începând din data de 13 decembrie, va intra în vigoare noul Mers al Trenurilor 2015-2016, care va fi valabil până la data de 10 decembrie 2016. 


Zilnic se vor afla în circulație peste 1.200 de trenuri, în funcție de perioada din an.


Trenurile Zăpezii vor circula spre și dinspre cele mai căutate stațiuni montane pentru schi, cum sunt cele de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Piatra Neamț și Petroșani (stațiunile Straja și Parâng). În plus, prin oferta tarifară Tre-nurile Zăpezii, în perioada 1 ianuarie - 29 februarie 2016, se vor acorda redu-ceri la bilete între 25% și 56%.


Trenurile Soarelui vor asigura în perioada sezonului estival 2016 legături din toată țara către stațiunile de la Marea Neagră și Delta Dunării. 


CFR Călători acordă importante reduceri în funcție de perioada de anticipație cu care este achiziționat biletul. Reducerile pornesc de la 10% pentru o anticipație de 6 zile și ajung până la 25% pentru anticipația de peste 21 de zile. Reducerea pentru cum-părarea cu anticipație se cumulează cu reducerea de 5% acordată pentru toate biletele cumpărate online. Pentru celelalte tipuri de reduceri și pentru facilitățile de călătorie acordate prin acte normative: elevi, studenți, pensionari, călătorii sunt rugați să consulte website-ul agenției de transport, www.cfrcalatori.ro, secțiunea Tarife și Oferte Naționale. 


Începând din decembrie, rezervarea locurilor va fi opțională la vagoanele clasă de la toate trenurile internaționale dintre România și Ungaria. 


De la aceeași dată, CFR Călători va introduce o nouă ofertă comercială "CFR-MAV Regio" pentru călătoriile internaționale prin frontiera Valea lui Mihai.


Din 1 ianuarie 2016, oferta Interrail Global Pass va fi valabilă și pe parcursul țării de rezidență, pentru o călătorie dus-întors. 


Totodată, trenurile de pe ruta București Nord - Constanța vor avea durate de parcurs reduse, de aproximativ 2 ore. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9917 secunde