Biletele la "Lord of the Dance", aproape epuizate

275
Biletele la
Dacă doriți să mai prindeți un bilet la spectacolul susținut de irlandezii "Lord Of The Dance" trebuie să vă grăbiți. O mare parte din bilete este deja epuizată. Potrivit organizatorilor evenimentului, în acest moment mai sunt disponibile foarte puține bilete, pentru categoriile 1, 2, 3 și VIP, cu prețuri între 150 de lei și 300 de lei.

Irlandezii au susținut deja un spectacol la Cluj-Napoca, pe 9 octombrie. Urmează două reprezentații pe 13 octombrie, la Sala Palatului din București, de la ora 16.00 și de la ora 20.00. Spectacolul de la Constanța va avea loc pe 14 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Sporturilor, încheindu-se astfel și turneul din țara noastră.

Biletele se găsesc la magazinele Flanco (Real - Șoseaua Mangaliei nr. 195 A, Maritimo –Bd-ul Aurel Vlaicu nr. 220, Tomis, Bd-ul Tomis nr. 391, Librăria Adevărul, Magazinele Diverta (City Park – Bd-ul Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, Maritimo – Bd-ul Aurel Vlaicu nr. 220, Tomis Mall – Bd-ul Tomis nr. 391), Domo, Germanos, Vodafone și Orange, Oficiile Poștei Romane. Online, acestea se pot achiziționa de pe: www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3214 secunde