Loteria Română lansează pe piață biletele de loterie pasivă

366
Loteria Română lansează pe piață biletele de loterie pasivă - 258660cros-1349267959.jpg
Loteria Română lansează o ediție de loterie pasivă intitulată "Crosul Loteriei Române -ediția a XV-a" dedicată competiției sportive de masă ce va avea loc la București pe data 21 octombrie. Biletele sunt puse în vânzare în agențiile loto din toată țara, iar costul unui bilet este de 2,5 lei. Loteria Română a pus în joc pentru acest nou produs de loterie pasivă 471 de câștiguri în valoare totală de 302.700 lei.

Biletul "Crosul Loteriei Române - ediția a XV-a" este format din două părți: biletul de joc și talonul. Biletul de joc va rămâne în posesia participantului, iar talonul, cealaltă parte detașabilă a biletului, trebuie depus în urnele special amenajate din agențiile loto. Același bilet de loterie pasivă poate oferi jucătorilor săi șanse duble de câștig: la prima extragere, unde sunt puse la bătaie 51 de câștiguri în valoare totală de 20.300 lei și la a doua extragere unde se pot obține 12 câștiguri a câte 10.000 lei fiecare.

Extragerile pentru atribuirea câștigurilor la jocul de loterie pasivă "Crosul Loteriei Române - ediția a XV-a" vor avea loc în data de 21 octombrie 2012, în București - Piața Constituției, în ziua desfășurării Crosului Loteriei Romane.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4196 secunde