BINE DE ȘTIUT! Conturile de Revolut ale românilor pot fi poprite, după decizia istorică a unei instanțe

274
BINE DE ȘTIUT! Conturile de Revolut ale românilor pot fi poprite, după decizia istorică a unei instanțe - revolut-1658745083.jpg

Articole de la același autor

Veste șoc pentru români. Conturile Revolut pe care aceștia le dețin pot fi poprite după ce o instanță a decis să instituie poprire pe conturile deținute de doi români la Libra Bank.

Avocatul Adrian Cuculis a explicat, la Antena 3, ce urmări are decizia instanței de poprire a conturilor Revolut, scrie antena3.ro

"Mulți au avut senzația că mitul acesta, sau Fata Morgana, cu Revolutul o să meargă cumva la infinit. Că acele conturi nu pot fi poprite. Atâta vreme cât Revolut are conturile în cadrul Libra Bank, evident că terțul poprit, adică o terță persoană, are obligația, la indicația executorului judecătoresc, să popreasca acele conturi. Și vorbim probabil de sute de mii de persoane care au conturile la această instituție, Revolut, care la rândul ei are conturile la Libra Bank.

Din câte am văzut, s-a admis cererea de validare a popririi. Atunci când un terț poprit refuză pur și simplu să instituie poprirea, instanța de judecată vine și stabilește dacă poprirea este legală sau nu. Dacă Libra Bank nu va da curs acelei solicitări, bineînțelse că banii pe care trebuia să îi plătească deținătorul o să îi plătească Libra Bank.

Citește mai departe


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9382 secunde