Blocurile de pe strada Traian nu mai sunt în pericol. Au fost finalizate lucrările de consolidare a malului

245
1
Blocurile turn și strada Traian nu mai sunt în pericol. Firma care lucrează la construcția centrului comercial World Trade Center Constanța de pe malul portului a finalizat, în sfârșit, intervențiile de urgență pentru consolidarea falezei și a străzii Traian. 

"Lucrările au constat în ranforsarea străzii pe porțiunea în care excavarea era cea mai descoperită, pentru asigurarea securității și siguranței străzi. În total, au fost introduși 144 de piloți de fundație, cu diametrul de 1,5 metri și la o adâncime de doi metri. Au fost folosiți peste 83.000 de metri cubi de beton, peste 1.300 de tone de armătură și 390 de tone de structuri metalice. De asemenea, au fost făcute foraje de drenaj în peretele străzii Traian, pentru a se prelua apa freatică", a declarat Nicolae Boiangiu, reprezentantul investitorilor.

Potrivit acestuia, valoarea totală a lucrărilor efectuate în zonă până în prezent se ridică la peste 40 de milioane de euro, din care 11 milioane au fost cheltuiți în intervențiile de urgență din ultimele luni.

Comentează știrea

hmm
8 aprilie 2013
un milion de milioane

Un MILION de MILIOANE au fost cheltuiti! Da? Mi-ar placea sa vad bonurile pe banii astia. Hai cu transparenta!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 22 Februarie 2013
Stire din Social : Iată marea "minune" din strada Traian!
Miercuri, 27 Iunie 2012
Stire din Social : Strada Traian, disperare și abandon
Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012
Stire din Social : Panică pe strada Traian
Vineri, 13 Ianuarie 2012
Stire din Social : Panică pe strada Traian  FOTO
Pagina a fost generata in 0.2705 secunde