Bonusurile de performanță și asigurarea de viață, beneficii râvnite de manageri și specialiști

170
Bonusurile de performanță și asigurarea de viață, beneficii râvnite de manageri și specialiști - beneficii-extrasalariale-1691603348.jpg
În România, 70% dintre angajați primesc beneficii extrasalariale, potrivit datelor centralizate de platformele de recrutare. Tichetele de masă, asigurările medicale și bonusurile de performanță sunt cele mai oferite de angajatori. Pe lângă aceste beneficii, însă, managerii solicită, la negocieri, bonusuri precum zile libere suplimentare, asigurare de viață sau plata grădiniței pentru copii.

Alte beneficii care i-ar interesa pe specialiști sau pe candidații care își doresc poziții de management le reprezintă mașina de serviciu, bonusul de relocare, accesul la training-uri și certificări internaționale sau posibilitatea de a lucra de oriunde. Așteptările pe care le au candidații nu se pliază doar pe oferta din piață, ci și pe ceea ce oferă angajatorii din străinătate, din aceleași industrii. Doar o platformă de recrutare a înregistrat, de la începutul anului și până acum, aproape 235.000 de joburi. Dintre acestea, peste 50.000 au vizat candidați din segmentul senior level, mai exact cu cel puțin 5 ani de experiență, și management. Industriile în care s-au făcut cele mai multe recrutări pe aceste nivele de carieră sunt retail, industria alimentară, turism, producție, construcții, financiar – bancar, servicii și auto. Nu în ultimul rând, când vine vorba de aplicări, din cele 6,33 de milioane de aplicări înregistrate anul curent, aproximativ 1,9 milioane au venit din partea specialiștilor și managerilor. Cele mai multe aplicări au fost făcute pentru locurile de muncă din retail, construcții, servicii, producție, industria alimentară, financiar – bancar, transport / logistică și IT / telecom.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.532 secunde