Concurs Burse europene pentru jurnaliști

187

Articole de la același autor

Fundațiile Robert Bosch din Germania și ERSTE din Austria, în cooperare cu Rețeaua Balcanică de Investigații Media, anunță a treia ediție a burselor de excelență în jurnalism.
Jurnaliștii trebuie să trimită prin e-mail, în limba engleză, o propunere de proiect de maximum 2.000 de cuvinte în care să detalieze modul în care vor să redacteze o investigație pe tema "Identitatea". Termenul limită de depunere a proiectelor este de 1 martie 2009.
Se vor acorda zece burse pentru jurnaliști din România, Albania, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Croația, Kosovo, Macedonia, Montenegro și Serbia.
Cei selecționați vor fi incluși într-un program profesional cu o durată de șapte luni și vor primi sprijin financiar și editorial pentru a realiza documentarea pe tema aleasă. Textul va trebui publicat într-o revistă locală și i se va face promovare la nivel european.
Bursa este de 2.000 euro, la care se adaugă alți 2.000 euro pentru documentare. Câștigătorul ales de juriu va primi o bursă de 8.000 euro pentru dezvoltare profesională.
Până acum, trei jurnaliști din România au câștigat burse de excelență în jurnalism, în edițiile anterioare ale programului: Bogdan Asaftei, Andreea Gheorghe și Magda Munteanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7851 secunde