Cadou de suflet pentru constănțeni! Un spectacol extraordinar susținut de Ansamblul Folcloric Profesionist „Brâulețul”

360
Cadou de suflet pentru constănțeni! Un spectacol extraordinar susținut de Ansamblul Folcloric Profesionist „Brâulețul” - img20221209wa0030-1670654472.jpg
În luna cadourilor, Consiliul Județean Constanța prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” oferă publicului un dar de suflet: un spectacol extraordinar susținut de Ansamblul Folcloric Profesionist „Brâulețul” și invitații săi.
 

Ultima întâlnire din acest an cu „Brâulețul”, acest brand al Constanței, care se bucură de recunoaștere în întreaga țară, va avea loc marți, 13 decembrie, de la ora 18:00, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”.
 

Orchestra Ansamblului Folcloric Profesionist „Brâulețul”, condusă de maestrul Cristian Obrejan, și invitații săi, Nicolae Furdui Iancu, formația „Crai Nou” și grupul de colindători „Muguri de cântec”, coordonat de Elena Plătică, profesor de canto muzică populară în cadrul centrului „Teodor T. Burada” și solist al ansamblului, vor crea pentru public o atmosferă de sărbătoare, așa cum se cuvine la final de an, când ne bat la ușă Crăciunul și Revelionul.
 

În deschiderea spectacolului extraordinar de folclor, va susține un recital grupul vocal „Giocoso” din cadrul Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”.


Grupul, înființat în anul 2010 de profesoara Rodica Iftime, este alcătuit din copii cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani. Aceștia urmează cursurile de pian și/sau canto susținute, de mai bine de un deceniu, de prof. Rodica Iftime, precum și cursurile susținute de Vadim Iftime, profesor de canto în cadrul Centrului „Teodor T. Burada“.
 

Mulți dintre elevii pregătiți de prof. Rodica Iftime au obținut premii importante la concursurile și festivalurile de muzică ușoară naționale și internaționale, iar unii au ajuns finaliști în emisiuni-concurs precumi: „Next Star”, „KIDSing”, „X Factor”, „DreamStar Junior Music Contest” sau au fost selectați pentru „Vocea României”.


Grupul de colindători „Muguri de cântec”, care va transpune publicul în atmosfera sărbătorilor de iarnă, este constituit din cursanții clasei de canto muzică populară, coordonați de prof. Elena Plătică, solistă a ansamblului „Brâulețul“. Spectacolul va fi prezentat de Raluca Diaconu.

Intrarea publicului este liberă. Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.2992 secunde