Cadouri pentru copilașii internați la Pediatrie

277
Cadouri pentru copilașii internați la Pediatrie - 0e77458dd99a75aba518e5e70728aa5b.jpg

Articole de la același autor

Copiii internați în Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Constanța au fost vizitați, vineri dimineață, de Moș Crăciun. Bătrânelul a venit cu ajutoare, și anume voluntarii de la CENTRAS, studenții din Asociația Studenților Mediciniști și a Tinerilor Medici Constanța, elevi de la Școala post-liceală Sanitară "Cantacuzino" și membrii Asociației Copiilor și Tinerilor cu Diabet "Sweet Land". Deși suferinzi, copilașii nu s-au dat în lături de la a-i arăta Moșului ce poezii și cântecele știu; în schimb,
au fost răsplătiți cu dulciuri și jucării, pe acordurile line ale colindelor cântate de mediciniști. "Au fost pregătite 110 cadouri, cu dulciuri și jucării adunate de la sponsori și dăruite de voluntari.
Spre bucuria noastră, copiii cu diabet au înțeles ce înseamnă să trăiești cu boala și acum ies din cadrul asociației și vor să-i ajute și pe alții", ne-a spus Rodica Simionescu, reprezentant "Sweet Land". Sorina Telehoiu, psiholog la Școala "Cantacuzino", a adăugat: "Elevii și studenții s-au mobilizat și, în spiritul sărbătorilor, au vrut să le ofere o bucurie copiilor bolnavi".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8646 secunde