Cafeneaua Mio Caffé, la ceas aniversar. Clienții sunt așteptați cu tombolă și cafea gratis

1528

Articole de la același autor

Culoarea și mirosul cafelei, sunetul aparatului care o prepară mereu după bunul plac, toate acestea sunt suficiente cât să facă multe persoane să își înceapă ziua mai bine și cu zâmbetul pe buze. Misiunea angajaților cafenelei Mio Caffé, situată pe bulevardul Tomis nr. 101, a fost dintotdeauna clară, aceea de a livra cele mai calitative și diversificate produse clienților. 


Astăzi, cafeneaua împlinește trei ani de la înființare, ocazie cu care toți clienții vor primi gratuit, din partea casei, orice tip de cafea. Așadar, pentru a gusta savoarea brandului italian Essse, dar și pentru a vă putea bucura de timpul liber alături de prieteni sau familie, Mio Caffé este clar alegerea cea mai potrivită. Ei au devenit în ultimii ani lideri în industria cafelei, cu o bază de cunoștințe care variază de la boabele proaspete de cafea și cafeaua din ceștile clienților, de la prăjire la ambalare, de la echipamente profesionale la espresso. 


Essse are în componența sa trei de S, care vin de la știință, cunoaștere și specializare. Așadar, cele trei valori rezumă astfel filosofia companiei, fondate pe experiența și angajamentul de a fi mereu inovativi, exprimate prin coerența din amestecurile de cafea și o căutare constantă pentru cele mai bune proprietăți organoleptice. 


Tot pentru clienții fideli, în cursul zilei va fi organizată o tombolă, urmând ca extragerea celor trei norocoși să aibă loc la ora 22.00. Câștigătorul premiului I va pleca acasă cu un expresor, ocupantul locului II va primi un kilogram de cafea de cea mai bună calitate, iar ocupantul locului III își va putea dota bucătăria cu un nou set de cești de cafea. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 03 Aprilie 2015
Stire din Social : O nouă locație Filicori Zecchini
Pagina a fost generata in 0.3745 secunde