Filicori Zecchini a inaugurat o nouă locație la malul mării

2263

Articole de la același autor

Filicori Zecchini este în continuare cât mai aproape de clienții săi.

Astfel, sâmbătă, a fost inau-gurată cea de-a patra cafenea din Constanța și a noua din țară. Noul Filicori Zecchini este amplasat pe bulevardul Tomis, vizavi de Sala Sporturilor.

În același cadru intim, cu un design inconfundabil, Filicori Zecchini își așteaptă clienții cu o gamă largă de cafea, ceai, ciocolată, sucuri naturale și produse de patiserie și cofetărie autentic italienești. Băuturile sunt preparate de barista profesioniști, iar servirea este ireproșabilă, așa cum au descris-o clienții de foarte multe ori.

Ca și celelalte cafenele din cadrul francizei Filicori Zecchini, noua locație este perfectă pentru o întâlnire cu prietenii, pentru o seară plăcută în familie, ori chiar pentru întâlniri de afaceri, căci cu siguranță oricine vă va însoți va fi încântat de eleganța cafenelei și de varietatea meniului.

"Constănțenii sunt iubitori de cafea și de specialități italienești. Am deschis o nouă locație tocmai pentru a fi cât mai aproape de clienții noștri. Îi invităm pe constănțeni în noua cafenea Filicori Zecchini, unde se pot bucura de aromele binecunoscutelor noastre produse", au declarat reprezentanții companiei Horeca Expert. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 03 Aprilie 2015
Stire din Social : O nouă locație Filicori Zecchini
Marţi, 09 Decembrie 2014
Stire din Diverse : De ce ne ajută cafeaua să slăbim
Marţi, 02 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Ceai sau cafea?
Pagina a fost generata in 0.6807 secunde