Petrecere inedită! Un an de Filicori Zecchini în Constanța

419
Petrecere inedită! Un an de Filicori Zecchini în Constanța - fondfilicori-1418402192.jpg

Articole de la același autor

Mai mult decât o cafenea, Filicori Zecchini a împlinit, zilele acestea, un an de la deschidere. Cafeneaua a cucerit inimile a sute de tineri, pentru că pune accent pe calitate și-și "educă" clienții în ceea ce privește cafeaua.

În acest moment, există două cafenele Filicori Zecchini în județul Constanța: "sărbătorita", situată pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, și cea din centrul comercial Maritimo. La oricare dintre ele vă veți duce, la Filicori Zecchini veți găsi aceeași calitate, același bun gust și, bineînțeles, decorul bine-cunoscut, devenit deja un "brand" de succes. Alte cafenele Filicori Zecchini sunt deschise în București, Iași și Ploiești, iar la începutul anului viitor, va fi deschisă și una în Brașov.

Joi seara, la Filicori Zecchini a avut loc o petrecere pentru marcarea primului an de activitate. Prin acest eveniment, organizatorii au urmărit să răsplătească fidelitatea clienților care le-au fost alături chiar și în fiecare zi de la deschidere. Nu au lipsit bucatele alese, șampania și voia bună, iar atmosfera a fost întreținută de Annes, care a cântat și i-a încântat pe invitați cu vocea ei. Cafeneaua a fost, și joi seara, arhiplină. Însă acesta este un lucru obișnuit pentru Filicori Zecchini. Tocmai gustul inconfundabil al cafelei sau ceaiului, făcute cu pasiune și creație, este lucrul care îi face pe clienți să (re)vină. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Decembrie 2014
Stire din Diverse : De ce ne ajută cafeaua să slăbim
Marţi, 02 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Ceai sau cafea?
Pagina a fost generata in 0.4617 secunde