Cum trebuie să beți corect cafeaua? Puțini consumatori știu acest detaliu
Articole recomandate
Medic: "Modul în care ne raportăm la mâncare este o oglindă a relaţiei pe care o avem cu noi"
13 Aprilie 2024
Transplant hepatic pentru mama a patru copii: "Pacienta nu ştia că are probleme medicale..."
01 Aprilie 2024
Fiica lui Mihai Stoica, mărturisiri emoţionante despre lupta cu cancerul, la o vârstă atât de fragedă
26 Martie 2024
Cercetătorii au aflat că este mai bine să bem cafeaua cu înghițituri cât mai mari. Astfel, gustul cafelei va fi mai intens perceput, în special în cazul unui espresso.
Descoperirea îi va ajuta pe cercetătorii de la Universitatea din Napoli să înțeleagă ce factori contribuie la plăcerea cu care multe persoane percep aroma cafelei, scrie descopera.ro. Mirosul și gustul sunt în strânsă legătură, explică ei. Astfel, cu cât sorbitura este mai mare, cu atât mai bine va fi percepută aroma cafelei.
Această metodă nu este însă utilă în cazul altor băuturi, cum ar fi vinul, care trebuie savurat cât mai încet. Rezultatele studiului au fost publicate în revista Food Research International.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Marţi, 14 Ianuarie 2014
Luni, 09 Decembrie 2013
Marţi, 16 Iulie 2013
Miercuri, 26 Februarie 2014
Luni, 10 Februarie 2014
Vineri, 17 Ianuarie 2014
Vineri, 25 Octombrie 2013
Vineri, 25 Octombrie 2013
Vineri, 02 August 2013