ESSSE a ajuns la Constanța

Iubitorii cafelei se pot bucura de un nou gust al expresso-ului italian

414

Articole de la același autor

De câteva zile, în cunoscuta cafenea de vizavi de Sala Sporturilor, de pe Bulevardul Tomis, clienții savurează noi sortimente de cafea ale unei mărci extrem de apreciate în Italia. Cu o tradiție de aproximativ 35 de ani, cafeaua italiană ESSSE a ajuns, în sfârșit, și în România, direct la Constanța, la (nu de mult timp) Mio Caffe. 
Cunoscătorii într-ale cafelei pot alege dintr-o gamă destul de variată de sortimente, însă marea noutate, atât pe piața din Constanța, cât și pe cea din România, este cafeaua cunoscută sub denumirea de "jumătate cofeină", numai bună pentru cei care nu se pot opri la o singură cană pe zi. 
"Este un nou început pentru o mai veche cafenea care și-a câștigat un renume în Constanța, o clientelă fidelă, cu un standard nou al calității. Cafeaua pe care am avut-o a fost foarte bună, cea de acum este și mai bună", spune Mitică Darlaiane, cel care conduce această afacere. 


O afacere de succes 
Ultimii ani au fost destul de grei pentru mulți agenți economici din Constanța. Fiecare a avut, într-un fel sau altul, strategia proprie de a rămâne pe piață. 
"Este important să ai un produs corect, servire corectă și un preț corect", aceasta pare să fie formula după care s-a ghidat omul de afaceri și pe care reprezentantul din România al ESSSE Caffe spune că o respectă. 
De altfel, gustul cafelei nu este sigurul motiv pentru care clienții revin acolo. A preluat în mare parte modelul cafenelelor din Italia, așadar nu lipsesc croissantele, salatele, sandwich-urile, omletele sau prăjiturile ori înghețata. Apoi, omul de afaceri spune că deține singura locație din oraș care vinde mai multe fresh-uri decât băuturi carbogazoase, fie ele din fructe sau legume, lucru care îi demonstrează că ceea ce face, face bine. 
Mai mult, acum se poate lăuda și cu ceai unic pe piață, Bistrotea, 100% natural, cu un alt mod de prezentare decât cel cu care s-au obișnuit cei care preferă această licoare. Ambalajul acestuia este realizat dintr-un material special, datorită căruia aroma se păstrează mult mai bine.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 09 Decembrie 2013
Stire din Sănătate : Cu ce se poate înlocui cafeaua
Vineri, 25 Octombrie 2013
Stire din Cetățenești : Când ajunge cafeaua un medicament
Vineri, 25 Octombrie 2013
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Pagina a fost generata in 2.9849 secunde