În week-end, la Constanța

Campanie de colectare a aparaturii casnice vechi și defecte

322
Campanie de colectare a aparaturii casnice vechi și defecte - deee-1349896164.jpg
Deșeurile electrice și electronice, alături de posesorii lor, sunt invitate la plimbare sâmbătă, 13 octombrie și duminică, 14 octombrie, când echipa Asociației Române pentru Reciclare RoRec organizează o acțiune de colectare a acestui tip de deșeuri în municipiul Constanța și în Medgidia.


În cele două zile, între orele 9,00 și 17,00, vor fi deschise nouă puncte provizorii, unde vor aștepta voluntari de la CENTRAS Constanța și de la Centrul de Prevenire și Consiliere Antidrog Constanța. Punctele sunt amplasate în Piața KM 4 - 5, Piața Brick, Piața Brotăcei Tomis Nord, zona complex Unirii - strada Dragoslavelor, intesecție cu strada Unirii, zona parc Tomis II, zona Piața Abator, zona Autogara Constanța Sud (lângă gară), zona Piața Roșu - Poarta 6 și zona Agenția Fiscală - strada Dumbrăveni, intersecție cu strada Sentinelei. 

Deșeurile voluminoase de echipamente electronice și electrocasnice beneficiază de preluarea gratuită de la domiciliu, de către organizatori. Pentru programarea comenzilor de preluare de la domiciliu, cetățenii au la dispoziție numerele de telefon 0751/302.127 și 0762/747.207, care vor funcționa între 8 și 14 octombrie, în intervalul orar 9,00 și 17,00. 

Tot în weekend, la Medgidia, cetățenii sunt așteptați să depună deșeurile electrice la patru puncte de colectare. 

Peste 1.000 de tone de deșeuri de echipamente electrice și electronice au fost colectate deja, în cadrul acțiunilor desfășurate, anul acesta, în campania "Locul deșeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!". În 2011, au fost strânse peste un milion de kilograme de deșeuri de echipamente electrice și electronice colectate, în 220 de acțiuni din 39 de județe, la care au participat, în total, peste 66.000 de cetățeni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3585 secunde