Alin Artimon le ia apărarea jucătorilor:

"Problema nu este lipsa de atitudine, nici nu intră în discuție așa ceva"

532
2
Ultimele trei înfrângeri înregistrate de FC Farul au tras un semn de alarmă către conducerea clubului, care spune că jucătorii

nu-și fac treaba deși au toate drepturile plătite și condițiile de joc asigurate, însă antrenorul "marinarilor" este de altă părere.

În viziunea oricărui iubitor al fotbalului constănțean, situația cu care se confruntă FC Farul este revoltătoare și dezamăgitoare: trei înfrângeri una după alta, iar seria eșe-curilor nu se știe când se va opri.

"Așa nu vom putea face niciodată performanță, cu asemenea atitudine. Trebuie neapărat ca jucătorii să-și revină, pentru că nu este bine pentru ei în primul rând. Nu pot să facă performanță, nu vor putea satisface suporterii cu un asemenea joc, și, bineînțeles, finanțatorii care se străduiesc prin prisma rezultatelor să le ofere prime. Vor începe o serie de partide mai accesibile, însă toate jocurile sunt grele și dacă nu ne schimbăm urgent atitudinea, vom avea proble-me", a spus președintele FC Farul, Marcel Lică.

Antrenorul FC Farul, Alin Artimon este de altă părere: jucătorii nu au nicio vină. Farul a avut o sarcină grea, atât la Botoșani cât și la Brașov, iar lotul încă are nevoie de timp pentru a se omogeniza. Totuși, ultima partidă de la Suceava încă rămâne un semn de întrebare, atât pentru noi, cât și pentru teh-nicianul "alb-albaștrilor".

"Problema este să anticipăm starea jucătorilor, care se schimbă de la o săptămână la alta, lucru care nici eu, ca antrenor, și nici ei, ca jucători, nu ne putem da seama de ce. Din șapte meciuri, am câștigat două, în condițiile în care patru din ele au fost în deplasare. Problema nu cred că este atitu-dinea jucătorilor, nici nu intră în discuție așa ceva. Ei își dau silința, dar trebuie să luăm în calcul și faptul că avem vreo trei jucători care au venit la echipă în plin sezon, care de abia acum se adaptează noului sistem de joc și antrenamentelor mele. Putem spune că meciurile care le-am jucat până acum au fost de omogeni-zare, nu de campionat", a declarat antrenorul FC Farul, Alin Artimon.

Grupa de elită

Pe lângă antrenamentele senio-rilor, Artimon a început pregătirea și cu grupa juniorilor, conștientizând că tinerii Farului trebuie promovați.

"Am avut câte un antrenament în fiecare zi, începând de luni, și câte două marți. Jucătorii s-au prezentat bine, am dat drumul și la grupa de elită, așa cum am promis, cu copii din centrul de juniori ai Farului. Ghenciu și Băjan sunt foarte tineri, dar au potențial. Ei doi sunt în vizorul antrenorului naționalei Under 17, Ionel Augustin, care va veni la următoarele meciuri pentru a-i studia", ne-a spus Artimon.

Comentează știrea

HOMOGENIZAREA
11 octombrie 2012
SISTEM PRAPASTIOS

HOMOGENIZATI-VA PINA AJUNGETI IN SERIA D ! BAFTA "MESSERIASHILOR" !!!!

mt
11 octombrie 2012
banii

daca le ati da banii,,, ar fi si atitudine si performanta..auzi bajan potential:)):))

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6872 secunde