Campanie de colectare de deşeuri electrice şi electronice, la Constanţa

233
Campanie de colectare de deşeuri electrice şi electronice, la Constanţa - campaniedecolectare-1629292444.jpg

Articole de la același autor

Locuitorii municipiului Constanța sunt încurajați să se implice activ în protecția mediului prin colectarea separată a deșeurilor electrice și electronice. În perioada 23 – 28 august, se derulează o campanie de colectare de deşeuri de echipamente electrice şi electronice, organizată de Ecotic, alături de autorităţile locale şi judeţene.

Astfel, aceştia pot solicita preluarea gratuită de la domiciliu a deșeurilor voluminoase precum mașină de spălat, frigider. Comanda se va face telefonic la numărul de telefon 0771/006.485. De asemenea, echipamentele vechi vor putea fi predate la 11 puncte de colectare, din mai multe zone ale oraşului. Punct permanent de colectare, de pe Şoseaua Industrială nr. 9, este deschis de luni până sâmbătă, între orele 10.00 şi 17.00. Celelalte puncte de colectare au program în zilele de 27 şi 28 august, între orele 11.00 şi 17.00, şi se află pe strada Cișmelei, la Școala Gimnazială nr. 29, pe strada Unirii, lângă magazinul Adivin, pe aleea Garofiței, la Piața Balada, pe strada Brizei, la Piața Roșie, pe bulevardul 1 Mai, lângă sediul Direcţiei Sanitar-Veterinare Constanţa, în zona Gară, pe platoul de la Dispeceratul CT BUS, pe strada Liliacului, în dreptul Fundației Baylor, pe strada Soveja, în zona parcului Tăbăcărie, la intrarea în Gravity Park, pe bulevardul I. C. Brătianu, la intersecția cu strada Dezrobirii, în dreptul dispensarului, şi pe strada Ștefan Mihăileanu, la Piața Griviței.

Fiecare persoană care predă deșeuri electrice de minimum cinci kg cumulate va fi înscrisă în mod automat la tombola cu premii, constând în frigider, aspirator, TV, brățări fitness.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7722 secunde