Campanie de donare de sânge, iniţiată de studenţii Academiei Navale şi elevii Şcolii Militare de Maiştri Militari

233
Campanie de donare de sânge, iniţiată de studenţii Academiei Navale şi elevii Şcolii Militare de Maiştri Militari - campanie-1639899031.jpg

Articole de la același autor

Studenții militari ai Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” au inițiat, săptămâna aceasta, o campanie de donare de sânge.

În prag de sărbători, au ţinut ca prin gestul lor, să aducă bucurie și speranță pentru cei a căror viață depinde de fiecare picătură de sânge. De asemenea, bonurile valorice primite în urma acestei campanii vor fi donate pentru un caz social.

La rândul lor, în dorința de a ajuta și de a alina suferința celor care nu se pot bucura de magia sărbătorilor alături de cei dragi, elevii de la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale au desfășurat o acțiune voluntară de donare de sânge, la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine din Constanța.

„Prin gestul lor, elevii noștri doresc să inspire câte mai multe persoane și să le facă să realizeze că puterea de a salva vieți ne curge tuturor prin vene”, au transmis reprezentanţii Şcolii Militare de Maiştri Militari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2451 secunde