Când ajung la Baza Mihail Kogălniceanu convoaiele armatei americane

289
Când ajung la Baza Mihail Kogălniceanu convoaiele armatei americane - convoaie-1644492380.jpg
Primul convoaie ale armatei militare au ajuns în ţară încă de miercuri seară, 9 februarie. Coloana se deplasează spre Baza Mihail Kogălniceanu din judeţul Constanţa. Un al doilea convoi va veni vineri, 11 februarie.

Potirvit reprezentanţilor Ministerului Apărării Naţionale, autotrailerele vor forma două coloane separate. Prima coloană, cu aproximativ 18 trailere, a plecat din Sibiu în jurul orie 10.45, spre Râmnicu Vâlcea. Apoi, vor fi nouă ore de odihnă, conform regulilor de transport europene, care prevăd perioade obligatorii de odihnă pentru şoferi. Plecarea din Râmnicu Vâlcea va fi în jurul orei 22.

Traseul prin Bucureşti este prevăzut pe A1, Centura Nord, A2, ora estimată de ajungere la Bucureşti a primei coloane fiind 1.00, vineri, 11 februarie. După calculul aproximativ al timpului de marş, prima coloană poate ajunge al Mihail Kogîlniceanu vineri, 11 februarie, între orele 5 şi 6 dimineaţă.

A doua coloană se va pune în mişcare de la Nădlac vineri, 11 februarie, în cursul dimineţii, pe acelaşi traseu. Cel mai probabil, a doua coloană va ajunge la baza Mihail Kogălniceanu în seara zilei de vineri, 11 februarie.Pagina a fost generata in 0.3179 secunde