UPDATE. A fost găsit copilul de 9 ani, care nu s-a mai întors acasă de la şcoală!

337
UPDATE. A fost găsit copilul de 9 ani, care nu s-a mai întors acasă de la şcoală! - zafiuadelindarius10feb2022-1644482570.jpg

Articole recomandate

Copilul de 9 ani care a plecat, miercuri, la şcoală şi nu s-a mai întors acasă a fost găsit de poliţişti într-o scară de bloc din municipiul Botoşani, a declarat, azi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.



Potrivit sursei citate, băieţelul provine dintr-o familie cu mulţi copii şi cu o stare materială precară, scrie Agerpres.

"Acesta este în afara oricărui pericol şi nu a fost victima vreunei infracţiuni în perioada în care a lipsit de la domiciliu", a precizat Delia Nenişcu.

Minorul a fost internat într-un Centru de Primire a Copilului în Regim de Urgenţă, iar poliţiştii urmează să stabilească împrejurările care au condus la părăsirea domiciliului de către acesta.


Reamintim informaţia iniţială


Poliţiştii din Botoşani au demarat o anchetă cu privire la dispariţia unui copil în vârstă de 9 ani, care a plecat, miercuri dimineaţă, la şcoală şi nu a mai revenit la domiciliu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu, a anunţat că familia băieţelului a sesizat IPJ privind dispariţia băieţelului abia miercuri seară, în jurul orei 22,00.




Sursa foto: IPJ Botoşani


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6228 secunde